Välkomen till bloggen.

Äntligen har det hänt!
Vi ska försöka ge dig mer information om vad som händer när det gäller ekonomi.
Tanken är att kunna förmedla tankar, tips och en massa matnyttig information som du kan ha till hjälp när Du tar hand om ditt företags ekonomi. Vare sig du "lejar" ut bokföringen eller om du sköter den själv anser vi att man bör veta vad som händer, annars blir det som att du skriver en bok men du läser inte vad du skriver.

Ekonomin i företaget kan hjälpa dig på många sätt om du vet hur du ska läsa och titta, vilket vi såklart gärna hjälper dig med. 

Vi som skriver denna bloggen är framför allt jag, Emma, som har arbetat med företagsekonomi i snart 7 år och tycker bara att det blir mer och mer spännande. Min kollega Anette har arbetat med företagsekonomi i snart 20år och kommer (förhoppningsvis) skriva här emellanåt. 

Jag hoppas att du vill följa med på vår blogg och vårt arbete för att se vad vi sysslar med egentligen. 
Välkomen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter